De ultieme winnaar

Sociale contacten en mooie prijzen zijn meestal de redenen dat mensen de bingo bezoeken. Maak de bingo aantrekkelijker door een thema eraan te koppelen als Gooische vrouwen bingo. Dit hoeft niet alleen terug te komen in de aankleding, maar ook de prijzen die aangeboden worden. Bij een Gooische vrouwen bingo denk je direct aan luxe en dure artikelen. Hier willen mensen graag op af komen om eindelijk ook dat artikel te winnen, die ze zelf nooit zullen kopen. Enige ervaring in het spel bingo, maakt de kans groot dat je daarmee naar huis zal gaan.

Ga voor de beste prijs

Eerst maar afwachten of ook deze bingo je goed afgaat, want daar is moeilijk op voor te bereiden. Natuurlijk willen meerdere bingo-avonden wel helpen, in jouw alertheid tijdens het spel. Of je snel genoeg bent in het wegstrepen van de cijfers op jouw kaart. Een bingo is namelijk wel eenvoudig, maar een avond biedt ook veel afleiding. Hoe meer deelnemers hoe beter namelijk. Let wel goed op de buren, want die kunnen ervoor zorgen dat je net dat ene getal mist die jou winst kan opleveren.

Toch maken de buren ook de gezelligheid. Ben je nieuw bij de bingo, dan is er vast iemand die jou kan introduceren bij het spel en de andere deelnemers. Al is het spel snel te leren. Je hebt een kaart met getallen die variƫren tussen de 1 en de 75. Er zijn vijf kolommen en vijf rijen. In totaal telt de kaart dus 25 vakken, waarvan de middelste leeg blijft.

De standaard bingo

In de overige kolommen worden de getallen weergegeven, met een verdeling onder de letters BINGO. Onder de B staan getallen die vallen tussen de 1 en 15. De getallenreeks onder de I ligt tussen de 16 en 30. Onder de N staan de getallen tussen 31 en 45. De letter G staat boven getallen die vallen tussen 46 en 60. Als laatste is de kolom O met de getallen tussen de 61 en 75.

Hier staat de standaard variatie van Bingo beschreven. Er bestaan meerdere uitvoeringen, maar die zijn allemaal gebaseerd op de bingo die iedereen kent van de camping of het buurthuis. Met de organisatie van een Gooische vrouwen bingo, wordt gezorgd voor een originele bingo die iedereen blijft herinneren. Zeker de gelukkige winnaars die met de typische luxe Gooische prijzen naar huis gaan. Grote kans dat er gauw een verzoek komt voor een nieuwe avond met Gooische vrouwen bingo.