Een avondje uit

Het spel bingo is voor veel bekend als een activiteit dat georganiseerd wordt bij campings en buurthuizen. Maar er zijn nog veel meer gelegenheden waarvoor Bingo perfect tijdverdrijf het is. Doordat het een eenvoudig spel is, kan het altijd en overal gespeeld worden. Zorg wel voor een aantal artikelen die als prijzen kunnen gelden. Zonder prijzen zullen er weinig deelnemers op af komen. Wees creatief met de prijzen. Een thema als Gooische vrouwen bingo leent zich hier perfect voor. Laat de deelnemers verkleed komen als Gooische vrouw en leg een aantal mooie artikelen neer waar echte Gooische vrouwen graag mee naar huis gaan.

Bijzondere cadeaus voor de winnaars

Vergeet ook zeker de bingokaarten niet, een stel pennen en een apparaat waarmee de gastvrouw de cijfers bekend maakt. Is iedereen aanwezig? Liggen alle producten klaar? Dan kan het spel beginnen. Let op dat iedereen ook weet wanneer zij BINGO kunnen roepen. Dat mag al als ze de cijfers uit een verticale, horizontale en diagonale rij vol hebben weggestreept. Meestal ga je meerdere rondes af, dat zijn er gewoonlijk drie. Maar dat kan natuurlijk gewijzigd worden indien nodig of gewenst.

De prijzen die vaak worden uitgestald variëren van kleine producten tot aan grote exclusieve prijzen. Voor een Gooische vrouwen bingo is het leuk om beautyproducten neer te leggen als een lekkere scrub-crème, douchegel en bodylotion. Lekkere make-up van een mooi merk zal het ook goed doen. Artikelen als sjaals en handschoenen gaan ook gewild zijn. Of hoeden, die zijn erg kenmerken voor de Gooische dames. Wil je alle deelnemers gemotiveerd houden? Leg dan een artikel neer als een bon voor een wellness-arrangement, een diner of een fashion cheque.

Luxe hapjes en bittergarnituur

De avond is compleet te maken met heerlijke hapjes en drankjes. Zet een heerlijke champagne en wijn klaar. Die kunnen zeker niet missen en zetten direct de sfeer voor de Gooische vrouwen bingo. Deze drankjes gaan prima samen met hapjes als zalmrolletjes, garnalen in olijfolie en misschien willen de deelnemers ook eens kaviaar proberen (een lekkernij dat ook geschikt is als cadeau). Schroom niet om bittergarnituur te serveren. Of het nou gaat om een Gooische vrouwen bingo of een gewone bingo, bittergarnituur en bingo horen nou eenmaal samen.