Een luxe bingo

Hoewel echte bingoliefhebbers met name gaan om het spel, wilt een exclusief thema weleens vernieuwend werken. Gooische vrouwen bingo is een thema die steeds vaker gezien wordt. Wat kunnen we daarbij verwachten? Als eerste staat de gehele bingo in het teken van Gooische Vrouwen, oftewel de rijke dames uit het Gooi, ook wel bekend van de succesvolle televisieserie. We denken dan direct aan mooie kleding, luxe accessoires en andere verwennerijen waar veel dames naar verlangen. Dit soort artikelen worden dan ook aangeboden als prijzen tijdens deze bingo. Nog een reden voor deelnemers om toch eens deel te nemen aan de Gooische vrouwen bingo.

De standaard bingo kaarten

Alle deelnemers krijgen een kaart met in totaal 25 vakken met 24 getallen. De getallen zullen net als bij de reguliere bingo variƫren tussen de nummers 1 tot en met nummer 75. Veel kaarten hebben de indeling van vijf rijen en vijf kolommen, wat dus resulteert in de 25 vakken. Een vak, meestal de middelste blijft altijd leeg. Boven de verticale rijen staan de letters BINGO weergegeven.

In de eerste kolom met de letter B staan cijfers genoteerd die variƫren van 1 tot en met 15. Zo is de rest van de kaart ook ingedeeld. De cijfers onder de letter I vallen tussen de 16 en de 30. Onder de letter N staan de letters die vallen tussen 31 en 45. Dan vervolgt de letter G waaronder cijfers vermeld staan tussen de 46 en de 60. Als laatste is dan de O-kolom met de cijfers uit de reeks 61 tot en met 75.

De BINGO winnaar

Veel bingo kaarten zullen allemaal dezelfde indeling hebben. Het verschil zit uiteraard in de genoemde getallen. De hierboven beschreven variant komt het meeste voor. Het is de standaard variant van bingo. Met deze variant is het mogelijk zelfs drie rondes dezelfde set kaarten te gebruiken. Een ronde is klaar als iemand Bingo heeft, maar wanneer is dat dan? Een speler kan Bingo roepen als de vijf cijfers uit een rij, kolom of een diagonaal weggestreept zijn.

Voor bingofanaten zijn er weinig geheimen als het om bingo gaat. Die zijn zo geroutineerd in het horen van de getallen, het wegstrepen op de bingokaart en als eerste BINGO roepen, zodra een rij, kolom of diagonaal vol is. Maar laat je door de bekende deelnemers niet tegenhouden. Bingo is ook een spel waar geluk een rol speelt. Ga langs bij de Gooische vrouwen bingo en wie weet ga je naar huis met die grote prijs die jou naar een wellness oord stuurt of een dagje onbezorgd laat winkelen.